BTW-TERUGGAVESERVICE ZONNEPANELEN

Wij regelen de btw-teruggave op je
zonnepanelen van A tot Z

Investeren in zonnepanelen is niet alleen duurzaam en goed voor het milieu, het is ook nog eens goed voor je portemonnee. Want door je eigen energie op te wekken bespaar je flink op je energierekening waardoor je de investering in een aantal jaren terugverdient. Bovendien kun je de btw op de aanschaf en installatie van de zonnepanelen, van de Belastingdienst terugkrijgen. Dat levert je al gauw honderden euro’s op. 

Soltec Services regelt je btw-teruggave van A tot Z

Bij het terugvragen van de btw komt heel wat kijken en het kost de nodige tijd. Wil je er zeker van zijn dat de aanvraag goed geregeld wordt, maar besteed jij je tijd liever aan andere dingen? Dat snappen we helemaal. Daarom bieden wij je, in samenwerking met de Nationale Belasting Adviseurs, de btw-teruggaveservice aan. De complete aanvraag wordt van A tot Z geregeld, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken. 

Stappenplan btw-teruggave zonnepanelen

Wij verzorgen de complete procedure van begin tot eind. Daarbij voeren wij alle communicatie met de Belastingdienst en we informeren jou op de juiste momenten over de voortgang. Bovendien kun je zelf de status en voortgang van het hele traject online volgen. Om ervoor te zorgen dat het btw-bedrag zo snel mogelijk op jouw rekening staat, werken we als volgt:

  1. Vul je gegevens online in
    Wij controleren je gegevens en je krijgt van ons bericht of wij de btw met 100% garantie kunnen terugvragen.
  2. Wij starten de procedure, zonder dat je er zelf naar om hoeft te kijken
    Binnen 24 uur starten we de aanvraagprocedure en je ontvangt daarvan een bevestigingsmail. Gedurende het hele traject communiceren wij met de Belastingdienst en houden we je netjes op de hoogte.
  3. Je ontvangt je geld terug
    De Belastingdienst stort het bedrag direct op je rekening en wij sluiten de administratieve procedure zodat je na het jaar van aanschaf, geen verdere administratieve verplichtingen meer hebt. 

Onze btw-teruggaveservice is jouw eerste winst

Wij zijn gespecialiseerd in het terugvragen van de btw op zonnepalen en weten daardoor hoe we dit het best en snelst voor je kunnen regelen. Voor maar € 45,- verzorgen we het hele traject voor je, voorkomen we onnodige vertragingen en ontvang je snel en eenvoudig je btw terug!

Begin nu met besparen zonder gedoe!

Wacht niet tot later maar begin nu met besparen met de topkwaliteit zonnepanelen van Soltec Services. We leveren maatwerk en begeleiden je van berekening tot advies en van installatie tot monitoring. Neem daarom direct contact op met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.