ZONNEPANELEN – OFFERTE OP MAAT MET MAXIMALE OPBRENGST

Een betrouwbare offerte op maat,
met een maximale opbrengst

Wil je zelf stroom gaan opwekken met zonnepanelen op je dak? Dan ben je uiteraard benieuwd naar wat dat gaat kosten en wat dat gaat opleveren. Omdat steeds meer mensen gaan investeren in zonnepanelen, komen er ook steeds meer aanbieders van zonnepanelen op de markt. Er zijn veel websites waarop je online een offerte kunt aanvragen, maar hoe weet je of een offerte past bij jouw persoonlijke situatie en of het geoffreerde jou ook de maximale opbrengst gaat leveren? 

Welke zaken zijn bij een zonnepanelenofferte belangrijk?

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat bij een zonnepanelenofferte de laagste prijs niet doorslaggevend is. Wel belangrijk is onder andere de maximale opbrengst in jouw situatie, dat het aantal zonnepanelen past bij jouw gemiddelde energieverbruik en dat de panelen vakkundig geïnstalleerd worden. We zetten de belangrijkste zaken even voor je op een rij. 

Wat is de hoogste zonnepanelen-opbrengst per m2 ?

Natuurlijk wil je een zo hoog mogelijke opbrengst van jouw zonnepanelen. Om dat te bereiken is een optimale installatie belangrijk. Hierbij wordt er rekening gehouden met bijvoorbeeld de hellingshoek en ligging van jouw dak ten opzichte van de zon en of er hoge gebouwen of bomen in de buurt staan. Verder is het aantal zonnepanelen dat geplaatst kan worden en het vermogen in wattpiek (Wp) per zonnepaneel belangrijk. Al deze factoren bepalen wat de maximale opbrengst van de zonnepanelen in jouw specifieke situatie is. De vakspecialisten van Soltec Services komen daarom bij je thuis zodat ze jouw situatie goed kunnen beoordelen en nauwkeurig voor jou kunnen berekenen wat de verwachte opbrengst van de zonnepanelen is. 

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig?

De keuze van het aantal zonnepanelen wordt bepaald door een aantal zaken. In de eerste plaats is de hoeveelheid beschikbare ruimte op het dak bepalend voor het aantal zonnepanelen dat maximaal geplaatst kan worden. Hoeveel zonnepanelen er daadwerkelijk nodig zijn is vervolgens afhankelijk van de ligging de panelen ten opzichte van de zon, het vermogen en de kwaliteit van de geïnstalleerde panelen en jouw gemiddelde en eventueel ook toekomstige energieverbruik. 

Waar moet je bij de installatie van zonnepanelen op letten?

De aanschaf van zonnepanelen is een flinke investering waarvan je verwacht dat deze na installatie gemiddeld 25 jaar mee moet kunnen gaan. Het is daarom verstandig om de zonnepanelen door een ervaren en vakkundige installateur te laten plaatsen. Want een goede installateur heeft verstand van zonnepanelen, gebruikt hoogwaardige materialen en gereedschappen, geeft garantie op zijn werk en je kunt op hem terugvallen bij eventuele storingen of onderhoud. 

Soltec Services voor offerte op maat, betrouwbare levering en optimale installatie

Er komt dus heel wat kijken bij het kopen en installeren van zonnepanelen. Daarom komt een vakspecialist van Soltec Services altijd bij je thuis om een gedegen inschatting te maken van jouw situatie en op basis daarvan een eerlijk advies en een transparante offerte op maat te maken. Ben je het eens met onze offerte? Voorkom dan gevaarlijke situaties en lagere opbrengsten door de zonnepanelen door onze vakkundige monteurs te laten installeren. 

Vraag hier je gratis vrijblijvende offerte aan

Wil je duurzaam investeren in zonne-energie en ben je benieuwd of jouw dak daarvoor geschikt is en wat jouw persoonlijke besparing is? Vraag hier dan een gratis vrijblijvende offerte aan. Onze Soltec Services vakspecialisten geven je graag persoonlijk advies op maat.