ZONNEPANELENOFFERTE WAAR MOET JE OP LETTEN

Waar moet je op letten bij een offerte voor zonnepanelen?

Omdat steeds meer mensen investeren in zonne-energie, zijn er ook steeds meer websites waar je een offerte kunt aanvragen. Vaak wordt een offerte gegeven op basis van alleen een online check en sommige partijen verdienen alleen al aan deze aanvraag. Daarnaast is het opvragen en beoordelen van een zonnepanelenofferte best lastig omdat er met veel verschillende kwaliteiten, cijfers en garanties gewerkt wordt. 

Bij Soltec Services kiezen we voor een persoonlijke aanpak vanaf het allereerste vrijblijvende adviesgesprek tot en met de installatie en monitoring van de werking van je zonnepanelen. We leggen je vooraf dan ook graag uit waar je bij een zonnepanelenofferte op moet letten.  

 1. Persoonlijke beoordeling in plaats van online check
  Voor het maken van een betrouwbare maatwerkofferte is het belangrijk dat jouw specifieke situatie ter plekke beoordeeld wordt. Want een ‘standaardberekening’ op basis van een online dakscan is vrijwel nooit van toepassing op jouw situatie. Daarom geven wij van Soltec Services persoonlijk advies waarbij één van onze adviseurs bij je thuis komt en jouw specifieke dak, situatie en wensen beoordeelt. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. 
 2. Hoeveel en welk soort zonnepanelen
  Het soort dak en de ligging ervan is medebepalend voor welk soort zonnepanelen je het beste rendement zullen bieden en of de zonnepanelen op het dak bevestigd kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk om te weten welk dakdeel het meest geschikt is en hoeveel zonnepanelen je daarop plaatsen kunt. De vakspecialist van Soltec Services beoordeelt jouw situatie ter plekke en maakt een maatwerk legplan voor je. 
 3. Kies een betrouwbare installateur
  Er is een enorme wildgroei aan bedrijven die zonnepanelen installeren. Helaas komt het daardoor regelmatig voor dat zonnepanelen en de bijbehorende bekabeling en omvormers
  niet volgens de regels worden geïnstalleerd. Hierdoor kan zowel rendementsverlies als ook brandgevaar ontstaan. Soltec Services werkt uitsluitend met de beste materialen, die door onze ervaren vakmensen volgens de norm NEN1010 worden geïnstalleerd. Steeds meer verzekeraars eisen dat de zonnepaneleninstallatie volgens deze norm wordt aangelegd. 
 4. Monitoring van de zonnepanelen
  Nadat de zonnepanelen geplaatst zijn wil je er natuurlijk maximaal rendement uit halen. Daarom monitoren we bij Soltec Services de werking van de zonnepanelen die we bij je geplaatst hebben. Hierdoor heb je direct inzicht in de dagelijkse, jaarlijkse en totale opbrengst van je zonnepanelen. Bovendien wordt een eventuele storing of defect snel door ons opgemerkt zodat je zonnepanelen zoveel mogelijk rendement opleveren. 

Zonnepanelen zonder zorgen

Met zonnepanelen van Soltec Services BV ben je van A tot Z verzekerd van zorgeloze zonne-energie. We leveren topkwaliteit zonnepanelen waarmee je de investering al in een aantal jaren terugverdient. En na installatie regelen wij de btw-teruggave voor je en monitoren we de werking van je installatie.

Vraag hier je gratis vrijblijvende offerte aan

Wacht niet tot later, maar pak je kans om betrouwbaar te besparen en vraag vrijblijvend een offerte aan.